0
Košarica

Košarica je prazna.

0
Zapri

Pogosto zastavljena vprašanja

Za nakup v spletni trgovini Enduro d.o.o. registracija ni potrebna. A ker dajemo veliko poudarek zadovoljstvu strank, grajenju medsebojnega zaupanja, varnosti in podpore pri nakupu vas spodbujamo, da se pred nakupom registrirate v spletno trgovino. Registracija vam lahko prinese tudi dodatne ugodnosti ali popuste.

Postopek prve registracije je zelo preprost in varen. Začnete ga s klikom na napis »Registriraj se« v desnem zgornjem kotu zaslona. Nato preprosto izpolnite obrazec in kliknete na gumb »Registriraj se«. Če je bila registracija uspešna, boste na vaš email prejeli potrditev registracije.

Ko ste registrirani, se lahko v trgovino prijavite kadarkoli s preprostim klikom na napis »Prijavi se« v zgornjem desnem kotu zaslona. Vnesete svoje uporabniško ime (e-mail naslov, s katerim ste se registrirali) in geslo ter kliknete gumb »Prijavi«. Zdaj lahko varno nadaljujete nakupovanje.

Pred nakupovanjem se prijavite v spletno trgovino, tako kot je opisano zgoraj. Po uspešni prijavi lahko nakup opravite v štirih korakih:

 1. Izbrani artikle dodajte v košarico.
 2. Izberite način dostave.
 3. Izberite način plačila.
 4. Še enkrat preglejte naročila in ga oddajte.


Po oddaji naročila, boste na vaš e-mail prejeli poročilo o vašem naročilu.

V spletni trgovini Enduro d.o.o. vam omogočamo plačilo:

 • s kartico Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro
 • s PayPal-om
 • z nakazilom na račun podjetja po izdanem predračunu
 • z gotovino ob prevzemu blaga (plačilo po povzetju)
 • s plačili na obroke preko sistema LeanPay (Redna ponudba, Pogoji uporabe)

V primeru plačila po povzetju boste naročeno blago plačali dostavljalcu blaga ob prevzemu.

V primeru bančnega nakazila pa boste po elektronski pošti prejeli predračun za plačilo. Blago bomo odpremili po prejemu potrdila o plačilu ali po dospetju sredstev na naš račun.

Če artikel ali vsebino že poznate oz. točno veste, kaj želite, lahko za hiter dostop uporabite iskalnik na vrhu strani. V iskalno polje vpišete ime ali del imena artikla oz. vsebino in sistem vam bo ponudil vse zadetke, ki vsebujejo vaš iskalni niz. Tako boste najhitreje našli tisto, kar iščete.

Zgodovino vseh vaših nakupov si lahko kadarkoli ogledate v svojem profilu. Vsa vaša naročila in podatki so varno hranjeni v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Vaše podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani www.enduro.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Pri plačevanju s plačilnimi karticami so vsi podatki med prenosom zaščiteni proti nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL (https://sl.wikipedia.org/wiki/Secure_Sockets_Layer). V ta namen uporabljamo na strežniku www.enduro.si SSL certifikat izadajatelja COMODO. Veljavnost certifikata za strežnik www.enduro.si lahko preverite na tej povezavi: https://www.digicert.com/help/

Spletna trgovina ENDURO D.O.O. na svojih strežnikih NE HRANI nobenih podatkov o kreditnih karticah.

Običajni dobavni rok za vse artikle na zalogi je 2–3 delovne dni od izvedbe naročila, oziroma 2–3 delovne dni od izvedbe plačila v primeru plačila po predračunu. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. Potrudili se bomo, v kolikor je mogoče, izdobaviti tudi preostala naročila.

Dostava je za vsa naročila nad 50 EUR brezplačna. Stroški dostave za naročila nižja od 50 EUR znašajo 4,00 EUR in so enotni za celo Slovenijo.

Od nakupa lahko kot potrošnik odstopite kadarkoli v roku 14 dni po nakupu tako, da nam pisno sporočite odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@enduro.si ali preko navadne pošte.

Blago nam morate vrniti nemudoma, najkasneje pa v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu od nakupa. Izdelki naj bodo nerabljeni, v originalni embalaži in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila.

Opozorilo: Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Celotno kupnino (kupnino s stroški dostave) vam bomo vrnili najkasneje v 14 dneh po pisnem odstopu od pogodbe oziroma po prejemu vrnjenega blaga. Stroške vračila blaga krije potrošnik.

Izberite polja, ki naj bodo prikazana. Druga bodo skrita. Povlecite in spustite za preureditev vrstnega reda.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Cena
 • Zaloga
 • Zaloga
 • Dodaj v košarico
 • Opis
 • Content
 • Teža
 • Additional information
Kliknite zunaj, da skrijete vrstico za primerjanje
Primerjaj