Giant kolesa

V svetu kolesarjenja je ime Giant sinonim za inovacijo, kakovost in neomejene možnosti.

Naša skrbno izbrana paleta Giant koles je zasnovana tako, da izpolni pričakovanja tako rekreativnih kolesarjev kot tudi zahtevnih enduro entuziastov.
Od mestnih raziskovalcev do gorskih pustolovcev, Giantova e-kolesa ponujajo svobodo in učinkovitost, ki ju potrebujete za premagovanje vsakodnevnih izzivov in raziskovanje novih poti. Z napredno tehnologijo in vrhunsko izdelavo, ki zmanjšujejo vaš trud in povečujejo vaš domet, so Giant kolesa več kot le prevozno sredstvo – so vaš partner v avanturi, ki vas vodi dlje in hitreje, hkrati pa ohranja okolje s zmanjšanjem emisij.

Odkrijte, kako lahko Giant kolesa spremenijo vašo vožnjo in vam pomagajo doseči cilje, ki ste si jih vedno želeli.

Filtriraj:  Filter

Giant je eno največjih kolesarskih podjetij na svetu.

Uspeh blagovne znamke temelji na razvoju in proizvodnji kakovostnih koles iz enega samega vira, nagrajenih dizajnih in na nenehnemu prizadevanju za nove inovacije.

Za Giant je značilno, da že od 80-ih za izdelavo ogrodij koles uporablja karbonska vlakna, leta 1996 pa so izdelali prvo cestno kolo, izdelano iz samega karbona, “CADEX”.

Giant je bil tudi eden prvih proizvajalcev, ki je razvil nagnjeno geometrijo okvirja, kar je privedlo do večje togosti okvirja, ne da bi pri tem vplivalo na udobje pri vožnji.

Kolesa Giant pa imajo veliko lastnih sistemov, kot so Giant  Wheelsystem ali Giant Contact, krmila, sedežni drogovi in sedeži, ki poudarjajo celostni pristop tajvanskega podjetja k izdelavi koles.

Blagovna znamka ponuja odlično zasnovana cestna, gorska, treking in otroška kolesa, vse od teh pa imajo tudi ženske modele.

Napredna tehnologija cestnih in gravel koles

Od makadamskih cest, do asfalta in boja s časom, Giant ima prava kolesa za vse potrebe in vse vrste kolesarjev. Modela Giant CONTEND in Liv AVAIL vam omogočata popoln uvod v svet kolesarjenja.

Serijsko sta opremljena s karbonskimi vilicami in tehnologijo sedežev D-Fuse, prepričala pa vas bosta tudi na področjih hitrosti, udobja in varnosti. Giant PROPEL in Liv ENVILIV sta zasnovana aerodinamično, imata izjemno tog in lahek okvir Advanced Composite.

Modela TCR in Liv LANGMA vsem ambicioznim kolesarjem ponujata popolno ravnovesje med lahkotno konstrukcijo, togostjo ter zelo gladkim tekom.

Stran od asfalta in vsakodnevnega stresa pa boste vedno videti odlično z geometrijo, ki temelji na uduboju in je namenjena kolesarjenju na daljše razdalje, Giant REVOLT, ki ga lahko zahvaljujoč številnim pritrdilnim točkam iz gravel kolesa enostavno pretvorite v potovalno kolo.

Gorska kolesa

Terenska pustolovščina se lahko začne z Giantom, ki prepriča s široko paleto visokokakovostnih MTB-jev in E-gorskih koles.

Za vse kolesarje, ki dajejo posebno pozornost nadzoru in stabilnosti, je klasični hardtail TERRAGO popoln za uvod v svet gorskega kolesarjenja.

Model XTC Giant zagotavlja veliko užitkov in visokih hitrosti na XC poteh po vsem svetu. Okvir Advanced Composite je najlažji v svoji kategoriji in opazno optimizira prenos moči. Z XTC Jr., Giant ponuja veliko zabave tudi najmlajšim kolesarjem, njihova aluminijasta otroška kolesa so na voljo v različicah 24 “+ in 26” +, da povečajo občutek varnosti.

Za vse tiste, ki pa se nočejo odpovedati hitrosti, niti na zahtevnejših terenih, bodo zanesljivost za vekomaj našli v trail kolesih Giant TRANCE in STANCE. Absolutna strokovnjaka za spust sta TRANCE 2 in Liv INTRIGUE 2, zasnovana tudi v ženskem dizajnu 3F.

Oba imata spodoben hod vzmetenja in patentiran sistem zadnjega trikotnika Maestro.

Giant REIGN pa je eden iz med kraljev enduro vožnje že od leta 2005 naprej: izjemno široka in ojačana pesta, 160-milimetrski hod vzmetenja spredaj in zadaj, na izbiro so aluminijasti ali karbonski okvirji in 27,5-palčna ali 29-palčna kolesa, ki zagotavljajo, da vsak enduro voznik dobi tisto, kar hoče.

Zavedamo se, da bi moral vsakdo imeti možnost, da se z dovolj moči prebije po stezah navzgor, je Giant svoje uspešnice motoriziral in jih opremil z E +. (Giant TRANCE E +, STANCE E + in REIGN E +)

Oblačila in oprema za maksimalno udobje

Od grelcev za roke, kap in rokavic do jaken, dresov, kratkih hlač in čevljev imata Giant in Liv pravo obleko za vsako sezono in vremenske razmere. Funkcionalnost, udobje in zmogljivost so vedno na prvem mestu.

Zahvaljujoč sistemu Giant in Liv Fit lahko izbirate med tremi različnimi oblikami, odvisno od uporabe in želja.

MTB in cestni čevlji so bili razviti za optimalno upogibanje in prenos moči v sodelovanju s strokovnjaki za biomehaniko in profesionalnimi športniki, vse jakne in telovniki Giant Diversion in Superlight pa vas bodo popeljali skozi vse hladne in nevihtne dneve in noči.