Trenažerji za kolo in dodatki

Raziščite našo ponudbo trenažerjev za vse kolesarje. Ohranite formo in izboljšajte vožnjo v vsakem vremenu. Naši trenažerji za kolo- od osnovnih do pametnih modelov – zagotavljajo realistično izkušnjo.
Spremljajte in analizirajte treninge, združljivi z vrhunskimi virtualnimi platformami. Idealni za začetnike in izkušene kolesarje. Najdite trenažer, ki ustreza vašim ciljem.

Filtriraj:  Filter

Izbor idealnega trenažerja za kolo

Raznoliki trenažerji za kolesa nudijo edinstvene izkušnje vožnje. Njihova zložljiva zasnova zagotavlja enostavno shranjevanje, idealno za majhne prostore ali potovanja. Pri izbiri upoštevajte združljivost z vašim kolesom in vaše trening potrebe. Optimalna izbira poveča učinkovitost vašega notranjega kolesarjenja.

Razdeljene imamo v tri skupine:

Pametni trenažerji

Pametni trenažerji predstavljajo vrhunec tehnološkega napredka v svetu notranjega kolesarjenja. Zasnovani so za kolesarje, ki iščejo najbolj realistično in interaktivno izkušnjo treninga v udobju svojega doma. Z združevanjem natančnih meritev, napredne povezljivosti in dinamičnega odziva na virtualne kolesarske svetove, ponujajo edinstveno kombinacijo udobja, zabave in učinkovitosti.

Ključne značilnosti:

 1. Natančnost in moč: pametni trenažerji zagotavljajo izjemno natančnost merjenja moči in sposobnost reproduciranja visokih nivojev upora, kar omogoča natančno sledenje vašemu napredku in prilagajanje treningov vašim potrebam.
 2. Interaktivnost: združljivi so z vodilnimi kolesarskimi aplikacijami, kot so Zwift, TrainerRoad in drugi, kar omogoča kolesarjem, da se potopijo v virtualne svetove, tekmujejo v dirkah ali sledijo strukturiranim treningom.
 3. Simulacija realnih pogojev: lahko simulirajo različne terene in pogoje, vključno z vzponi, spusti in celo občutkom vožnje po različnih površinah.
 4. Povezljivost: ponujajo široko paleto možnosti povezovanja, vključno z Bluetooth in ANT+, kar omogoča enostavno povezavo z različnimi napravami in senzorji.
 5. Prilagodljivost in združljivost: zasnovani so tako, da ustrezajo različnim vrstam in velikostim koles, kar zagotavlja, da lahko skoraj vsak kolesar izkoristi prednosti pametnega treninga.

Idealno za:

Pametni trenažerji so idealna izbira za resne kolesarje in tiste, ki želijo izboljšati svojo kondicijo, tehnike vožnje ali preprosto uživati v bolj dinamični in zabavni izkušnji notranjega kolesarjenja. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kolesar, vam omogočajo, da svoj trening dvignete na višjo raven.

Klasični trenažerji

Klasični trenažerji so osnovni, a učinkoviti pripomočki za notranje kolesarjenje, ki zagotavljajo zanesljivo in preprosto rešitev za vzdrževanje kondicije in trening kolesarjenja vse leto. Idealni so za kolesarje, ki iščejo preprost in cenovno dostopen način za ohranjanje aktivnosti ne glede na vremenske razmere.

Ključne značilnosti:

 1. Preprostost uporabe: klasični trenažerji so znani po svoji enostavnosti postavitve in uporabe. Kolo se enostavno pritrdi na trenažer, brez potrebe po dodatnih prilagoditvah ali nastavitvah.
 2. Zanesljivost: ponujajo trdno in stabilno platformo za trening, z minimalnim vzdrževanjem in dolgo življenjsko dobo.
 3. Nastavljiv upor: večina klasičnih trenažerjev omogoča ročno nastavitev upora, kar kolesarjem omogoča prilagoditev intenzivnosti treninga glede na njihove potrebe.
 4. Kompaktnost in prenosljivost: mnogi modeli so zložljivi ali kompaktni, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenos.
 5. Cenovna dostopnost: so običajno bolj dostopni v primerjavi s pametnimi trenažerji, kar jih dela odlično izbiro za kolesarje z omejenim proračunom.

Idealno za:

Klasični trenažerji so odlična izbira za kolesarje, ki želijo ohraniti svojo kondicijo brez zapletenosti in stroškov, povezanih s pametnimi trenažerji. So idealni za začetnike, rekreativne kolesarje ali tiste, ki iščejo preprosto in učinkovito rešitev za trening doma. Prav tako so odlična izbira za tiste, ki želijo dopolniti svoje zunanje vožnje z dodatnim treningom v zaprtih prostorih.

 

Valji

Valji predstavljajo edinstveno kategorijo trenažerjev, ki kolesarjem nudijo izjemno realistično izkušnjo vožnje in so odlična izbira za izboljšanje tehnik vožnje, ravnotežja in koordinacije. So idealni za kolesarje, ki želijo izpopolniti svoje veščine kolesarjenja in si zagotoviti bolj dinamičen in vključujoč trening.

Ključne značilnosti:

 1. Realistična izkušnja vožnje: valji ponujajo edinstveno izkušnjo, ki najbolj posnema občutek vožnje na cesti. Kolesar mora ohranjati ravnotežje in pravilno upravljati kolo, kar povečuje učinkovitost treninga.
 2. Izboljšanje tehnik vožnje: redna uporaba valjev pomaga izboljšati pedaliranje, ravnotežje in koordinacijo, kar je ključno za učinkovito kolesarjenje.
 3. Prilagodljivost: valji so primerni za skoraj vse vrste koles in ne zahtevajo posebnih prilagoditev ali dodatkov na kolesu.
 4. Kompaktnost in prenosljivost: večina valjev je zložljivih, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenos.
 5. Zahtevnost: valji so lahko zahtevnejši za uporabo v primerjavi s klasičnimi ali pametnimi trenažerji, zato so bolj primerni za izkušene kolesarje.

Idealno za:

Valji so odlična izbira za izkušene kolesarje, ki želijo izboljšati svoje tehnične sposobnosti in učinkovitost pedaliranja. So tudi odlična možnost za tiste, ki iščejo bolj aktivno in vključujočo obliko treninga v zaprtih prostorih. Zaradi svoje sposobnosti simuliranja realistične vožnje so valji priljubljeni med tekmovalnimi kolesarji in tistimi, ki si želijo izboljšati svoje kolesarske spretnosti.