Plezalne čelade

Plezalne čelade so ključne za zagotavljanje varnosti med plezanjem, saj učinkovito ščitijo pred poškodbami glave.
Naše čelade, izdelane iz visokokakovostnih materialov, so lahke in udobne, idealne za vse vrste plezalnih avantur.

Filtriraj:  Filter

V naši ponudbi so plezalne čelade Black Diamond: modeli Captain, Half Dome, Vision in otroška čelada Tracer. Znane po trpežnosti, stilu in udobju, so idealne za vse vrste plezalcev.

Blagovne znamke

Plezalne čelade blagovnih znamk Black Diamond in Petzl, ki so vključene v našo ponudbo, so znane po visoki kakovosti, inovativnosti in zanesljivosti. Te znamke zagotavljajo vrhunsko zaščito in so idealne za plezalce vseh izkušenj.

Uporabnost in prilagodljivost

Vse  čelade so oblikovane za širok spekter plezalnih aktivnosti, od alpinizma do športnega plezanja. Z naprednimi nastavitvami, kot so prilagodljivi trakovi in zračne reže, zagotavljajo udobje in prilagodljivost, ki ustreza vsakemu plezalcu.

Izbira ustrezne plezalne čelade je ključnega pomena za vašo varnost med plezanjem. Oglejte si našo široko ponudbo in izberite čelado, ki najbolje ustreza vašim potrebam ter izkoristite naše ugodne cene in akcijske ponudbe.

Ne pozabite preveriti tudi naše ostale plezalne opreme, ki vključuje, plezalke, vrvi, plezalne pasove in karabine, da bo vaša plezalna izkušnja popolna in varna. Naša plezalna oprema in čelade so skrbno izbrane, da zagotovijo najvišjo stopnjo varnosti in udobja med vašimi plezalnimi pustolovščinami.