Moške jakne in vetrovke

Kvalitetne moške jakne in vetrovke so obvezna garderoba vsakega moškega. Kakovost je pri vsakodnevni nošnji prav tako pomembna kot dizajn. Moške jakne in vetrovke so pomemben del pohodniške opreme, se pa seveda uporabljajo tudi pri drugih tako športnih kot tudi ostalih aktivnostih v prostem času. Odličen design v kombinaciji z najkakovostnejšimi materiali bo poskrbel za top vsakodnevno izkušnjo. Izbira je vaša!

V naši ponudbi moških jaken in vetrovk boste sigurno našli nekaj zase. Da pa vam izbiro olajšamo smo vam pripravili nekaj namigov. Na dnu strani poglejte, kaj je dobro upoštevati pri izbiri moških jaken in vetrovk.

Filtriraj:  Filter

Udobje

Počutje ob nošenju je veliko bolj prijetno in udobno, če je jakna lahka. Zaradi majhne teže jo boste preprosto zložili in pospravili skoraj kamorkoli. Če želite, da vaša jakna res služi svojemu namenu potem naj bo zračna. Lahka, nepremočljiva, udobna in zračna so štiri čarobne besede, ki vam zagotovijo, da boste z nakupom in nošenjem vaše jakne zadovoljni.

Funkcionalnost

V kolikor ne marate nositi telefona v žepu hlač in ga želite spraviti v žep moške jakne skupaj z denarnico in ključi, poskrbite, da bodo žepi v jakni, ki jo nameravate kupiti, dovolj prostorni.

Pri izbiri moških jaken in vetrovk imejte v mislih šport, s katerim se ukvarjate. Če vam je ljubši tek, izberite tekaško jakno, po možnosti z odsevniki, da boste na cesti dobro vidni. Če ste navdušen kolesar, pa izberite lahek športni model, ki vas bo ščitil pred vetrom.

Pri Enduro vam poleg omenjenih vrhnjih oblačil nudimo tudi oblačila za ostale športe. Pri izbiri najboljšega modela zase namenite posebno pozornost materialu in kroju. Pri nekaterih športih se namreč bolj gibamo z zgornjim delom telesa kot pri drugih – jakna naj bo temu primerna.

Razmislite tudi o kapuci, ki pogosto pride prav – še posebej, če vas ujame slabo vreme.

Material

Kar zadeva materiala je pomembna zaščita pred dežjem in vetrom, ki pa naj ne omejuje zračnosti.

Za konec pa nikar ne pozabite – vaša nova moška jakna vam mora biti všeč. V njej se morate počutiti samozavestno, omogočati vam mora svobodno gibanje in vam pomagati k doseganju najboljših rezultatov.