GONILKA SEPECIALIZED POWER CRANKS ULTEGRA 8000 LEFT UPGRADE 175

459,51 

Če želite dvigniti svoj trening na višji nivo ali si enostavno želite boljši način za merjenje porabe energije, potem je najboljša izbira merilec moči. Power Cranks za nadgradnjo skupine Ultegra ni nobena izjema. Kombinacija naših lahkih merilcev moči in gonilk Ultegra je popoln način za vstop v svet merjenja moči.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_481182404 Kategorije: , , Predvidena dostava: 2-3 dni

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 20,56 €
18 x 26,96 €
12 x 39,75 €
9 x 52,55 €
6 x 78,14 €
3 x 154,95 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay in ne vsebuje dodatnih stroškov.

Opis

Razvoj merilca moči Power Cranks se je začel v naši ekipi Human Performance Team (ekipa za človeško učinkovitost), ki je opazovala kolesarje v realnih okoliščinah na kolesu. Zgodovinsko gledano poteka validacija merilcev moči na dva načina—prvi je z merjenjem proizvedenega navora zaradi statične, linearne obremenitve gonilke ali verižnika, pri drugem načinu pa se uporablja motor za vrtenje pedal kolesa. Vendar kolesarjenje ni ne statično, ne linearno, ljudje pa dodajajo moč precej drugače kot stroj. Na koncu smo ugotovili, da nobena izmed teh dveh metod ne odgovori na vprašanja o natančnosti v “resničnem svetu”.

Da bi dobili največjo natančnost smo izdelali svoj lastni kolesarski trenažer WinMill, s katerim merimo resnično izhodno moč. Ta meritev nam omogoča oceniti natančnost v vseh razmerah kolesarjenja—sede in stoje, različne stopnje moči in kadence, različne teže ter neskončno število prestavnih razmerij. Postopek zbiranja podatkov je naš standard za merilce moči, preko lastnih testiranj ter zunanje validacije s strani laboratorija Locomotion iz Boulderja, Kolorado, pa so se gonilke Power Cranks dokazale kot najbolj natančne v scenarijih resničnega okolja (+/- 1,5 %).

Življenje z merilcem moči Power Cranks je enostavno, saj ima v svojem razredu vodilno programsko opremo za kompenzacijo temperature ter je vodoodporen. Kalibracija je potrebna samo med sezonskimi skoki temperature, s priloženim ključem pa je zamenjava baterije prava mala malica.

 

  • +/- 1,5 % testirana natančnost v resničnem svetu, na lastnem testu WinMill ter potrjena s strani laboratorija Locomotion iz Boulderja, Kolorado.
  • Deluje z napravami ANT+ in Bluetooth®.
  • Z aplikacijo Specialized Power sta nastavitev in diagnostika enostavni. (Na voljo verziji za iOS in Android.)
  • Merilec moči za levo gonilko Shimanove Ultegre generacije 8000.
  • Desna gonilka in verižnik NISTA priložena.
  • Na voljo dolžine gonilk od 170 do 175 mm

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

V košarico ste dodali izdelek: