VILICA ROCKSHOX SID SL ULTIMATE BRAIN 100X44 OFFSET

1.300,00 

RockShox SID SL Ultimate BRAIN vključuje dirkalno nastavljen Brain Inertia Valve s tehnologijo Position-Sensitive v povsem novo ohišje RockShox SID SL.

Nova tehnologija Position-Sensitive Brain zagotavlja večjo podporo platformi, hkrati pa ohranja skladnost z majhnimi izboklinami in uravnoteženost šasije, zaradi česar je to najučinkovitejši BRAIN doslej.

Position-Sensitive tehnologija omogoča kolesarjem, da se spustijo v vilice za 15 mm za uravnoteženo vožnjo, kar zagotavlja prožno skladnost z majhnimi neravninami in trdno platformo za poganjanje pedal brez potrebe po daljinski blokadi ali obračanju ročic. Vsa nova podvozja SID SL Ultimate Chassis imajo strojno obdelano krono iz zlitine za še večjo težo in povečanje togosti.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_989207805 Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

leanpay

Informativni izračun LeanPay

48 x 32,34 €
36 x 41,71 €
24 x 60,50 €
12 x 116,95 €
6 x 229,92 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Nova tehnologija Position-Sensitive Brain zagotavlja večjo podporo platformi, hkrati pa ohranja skladnost z majhnimi izboklinami in uravnoteženost šasije, zaradi česar je to najučinkovitejši BRAIN doslej. Position-Sensitive tehnologija omogoča kolesarjem, da se spustijo v vilice za 15 mm za uravnoteženo vožnjo, kar zagotavlja prožno skladnost z majhnimi neravninami in trdno platformo za poganjanje pedal brez potrebe po daljinski blokadi ali obračanju ročic. Vsa nova podvozja SID SL Ultimate Chassis imajo strojno obdelano krono iz zlitine za še večjo težo in povečanje togosti. Pokrov z navorom, združljiv za trd vmesnik izpusta/pesta. 100 mm hoda, 44 mm odmika, 110 mm x 15 mm razmika pesta

Dodatne informacije

Proizvajalec