ČELADA UVEX QUATRO INTEGRALE blue energy mat

149,95 

Odlična zaščita. Dobra zračnost. Nastavljiv vizir. Kaj še potrebuje dobra enduro čelada? Sodoben, eleganten dizajn, tako da boste na naslednjem fotografiranju videti odlično. Ko so Uvex inženirji začeli razvijati novo čelado za gorsko kolesarjenje, so vse te točke uvrstili na svoj seznam. Rezultat je UVEX QUATRO INTEGRALE.

 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_S4109700717 Kategorija: Velikost: 56-61Predvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

Opis

Z uporabo in-mould konstrukcije ima čelada tri lupine: zunanjo in notranjo lupino ter ločeno zadnjo školjko. Posebnost: lupine so brezhibno spojene, tako da med školjkami ni vidnih robov EPS.

Velikodušen vizir je nastavljiv po višini in se brezhibno zlije z videzom čelade. Glede na naklon poti se lahko enostavno premaknete navzgor ali navzdol v enega od treh položajev. In v najvišjem položaju lahko spodaj namestite očala.

Za odlično udobje pri nošenju je mogoče uvex quatro integrale individualno nastaviti po višini in širini preko uvex anatomskega IAS fit sistema.

Zelo funkcionalne notranje blazinice so udobne na koži in jih je mogoče odstraniti in oprati.

17 zračnikov zagotavlja dovolj svežega zraka. Za dodatno prezračevanje z očali ima uvex quatro integrale zračnike na spodnjem robu.

Teža: 330 g

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.