0
Košarica

Košarica je prazna.

0
Zapri

Thule nosilec za kolesa

Thule nosilci za kolesa so sinonim za varno in zanesljivo prevažanje vaših koles.

Kategorija
Proizvajalec+
Velikost+
Velikost koles+
Barva+
Prikaži
THULE EASYFOLD XT 933 2B 13 PIN
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
-20%
900,00 720,00 
THULE RMS ADAPTER 13 TO 7 PIN (CAR)
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
35,00 
THULE XXL FATBIKE WHEEL STRAPS
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
18,00 
THULE BIKE FRAME ADAPTER
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
43,01 
TORBA THULE ZA PRTLJAŽNIK EPOS 3 KOLESA
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
-10%
59,95 53,95 
THULE PRTLJAŽNIK EPOS 979 3 KOLESA
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
1.199,96 
THULE PRTLJAŽNIK EPOS 978 2 KOLESA
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
1.099,95 
THULE VELOSPACE XT 939 3B 13 PIN
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
-11%
789,95 700,00 
THULE VELOCOMPACT 926 13 PIN 3BIKE
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
-19%
730,00 590,00 
THULE VELOCOMPACT 924 13 PIN 2BIKE
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
-17%
630,00 526,05 
THULE NAKLADALNA LETEV ZA ZA VELOCOMPACT 925/926/927
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
55,00 
THULE PRORIDE 598
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
175,00 
THULE FREERIDE 532
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
100,00 
THULE CYLINDER + STEEL KEY N204
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
14,00 

Thule nosilec za kolesa je popolna rešitev za vse, ki iščejo zanesljivo in kakovostno opremo za prevoz svojih koles. Nosilci za kolesa Thule so sinonim za varno in zanesljivo prevažanje vaših koles. Blagovna znamka Thule je priznana po svoji vrhunski kakovosti in inovativnosti, kar se odraža v vsakem njihovem izdelku. Nosilci za kolesa Thule so zasnovani tako, da nudijo maksimalno zaščito za vaša kolesa med prevozom, ne glede na teren in vremenske pogoje. Pri nas v Enduro.si ponujamo široko izbiro nosilcev za kolesa Thule, ki zadovoljijo potrebe tako amaterskih kot profesionalnih kolesarjev.

Za ljubitelje električnih gorskih koles imamo na voljo tudi odlične modele, kot so ELEKTRIČNO GORSKO KOLO SCOTT LUMEN ERIDE 910 2024 siva, ELEKTRIČNO GORSKO KOLO SCOTT LUMEN ERIDE 900 2023, in ELEKTRIČNO GORSKO KOLO SCOTT LUMEN ERIDE 910 2024.

Vrhunski materiali in dizajn

Thule nosilci za kolesa so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne zunanje vplive. Aluminij in visokokakovostna plastika sta glavna materiala, uporabljena pri izdelavi teh nosilcev. Poleg robustnosti je pri nosilcih za kolesa Thule pomemben tudi dizajn, ki omogoča enostavno namestitev in uporabo. Ergonomski ročaji in prilagodljive komponente omogočajo hitro in varno pritrditev koles na nosilec.

Enostavna montaža in uporaba

Nosilci za kolesa Thule so zasnovani za enostavno montažo in uporabo. Montaža na streho avtomobila ali na vlečno kljuko je hitra in enostavna, zahvaljujoč intuitivnemu dizajnu in priloženim navodilom. Prav tako so nosilci opremljeni z varnostnimi mehanizmi, ki preprečujejo nenamerno snemanje koles med vožnjo. Pri Enduro.si vam nudimo tudi strokovno pomoč pri montaži, da bo vaša izkušnja še bolj brezskrbna.

Prilagodljivost in vsestranskost

Thule nosilci za kolesa so izjemno prilagodljivi in vsestranski. Na voljo so različni modeli, ki omogočajo prevoz enega ali več koles hkrati. Ne glede na to, ali imate gorsko kolo, cestno kolo ali električno kolo, boste pri nas našli ustrezen nosilec za vaše potrebe. Poleg tega so nosilci zasnovani tako, da omogočajo enostavno prilagoditev različnim vrstam kolesarskih okvirjev in velikostim koles.

Zaščita koles med prevozom

Pri prevozu koles je zaščita ključnega pomena. Nosilci za kolesa Thule so opremljeni z oblazinjenimi nosilci, ki preprečujejo poškodbe okvirja in komponent kolesa. Poleg tega nosilci nudijo stabilno pritrditev, ki zmanjšuje tresljaje in premike koles med vožnjo. Tako bodo vaša kolesa vedno varno prispela na cilj, ne glede na razdaljo in pogoje na cesti.

Zakaj izbrati nosilce za kolesa Thule pri Enduro.si?

Pri Enduro.si smo ponosni, da vam lahko ponudimo široko izbiro Thule nosilcev za kolesa. Naša predanost kakovosti in zadovoljstvu strank se odraža v skrbno izbranem asortimanu izdelkov. Poleg tega vam nudimo strokovno svetovanje in podporo pri izbiri pravega nosilca za vaše potrebe. Thule prtljažnik za kolesa je idealna izbira za vse, ki želijo varno in zanesljivo prevažati svoja kolesa. Zaupajte nam in izberite Thule nosilce za kolesa, ki vam bodo zagotovili brezskrbne in varne kolesarske dogodivščine.

Izberite polja, ki naj bodo prikazana. Druga bodo skrita. Povlecite in spustite za preureditev vrstnega reda.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Cena
 • Zaloga
 • Zaloga
 • Dodaj v košarico
 • Opis
 • Content
 • Teža
 • Additional information
Kliknite zunaj, da skrijete vrstico za primerjanje
Primerjaj