0
Košarica

Košarica je prazna.

0
Zapri

OKVIR SPECIALIZED KENEVO SL S-WORKS CRB black liquid metal/brushed liquid metal

6.500,00 

S povsem novim Kenevom SL 2 premagajte še več najbolj divjih brezpotij, kot nikoli doslej. Kenevo SL 2 dviguje standard, ki določa to kategorijo.

Velikost
Velikost kolesa
Dodaj med priljubljene
Primerjaj
Dodaj med priljubljene
Šifra: N/A
Proizvajalec: SPECIALIZED
Predvidena dostava:2-3 dni
Opis
Tehnične informacije
Dodatne informacije
Tabela velikosti

INŽENIRSKA UČINKOVITOST: SL 1.2 je najučinkovitejši sistem e-koles na svetu, ki omogoča največji razpon glede na težo. Zagotavlja 33 % več moči (320 W) kot njegov predhodnik z nadnaravnim občutkom, medtem, ko vam 43 % več navora (50 Nm) omogoča, da prevozite več poti, po katerih hrepenite. Sistem SL 1.2  je tudi najtišji sistem e-koles na svetu.

DINAMIKA VOŽNJE: 170-milimetrski hod Kenevo SL 2, ki ga navdihuje enduro, je nastavljen tako, da ohranja zbranost na majhnih neravninah in velikih udarcih, a kljub temu ponuja neverjeten odziv pedala in učinkovito dovajanje moči. Velikodušen kokpit vas osredotoči na kolo, nad 29-palčnimi kolesi, kar optimizira oprijem in nadzor v ovinkih. Nizek gonilni ležaj , položni kot krmilne cevi  in zmanjšan offset vilic ohranjajo kolo stabilno na neravninah. Z geometrijo, ki se je 30 let izpopolnjevala v izdelave polnovzmetenih koles in vedno znova dokazanovala na svetovnem odru, ste lahko prepričani, da bo povratna informacija na neravnem terenu mirna in stabilna.

GEOMETRIJA NADZORA: Geometrijo Kenevo SL 2 je mogoče natančno nastaviti glede na vašo vožnjo. Šest različnih nastavitev geometrije omogoča enostavno prilagoditev za izboljšanje zmogljivosti na katerem koli terenu. Kot glave je mogoče nastaviti na 62,5, 63,5 ali 64,5 stopinj. Višino gonilke je mogoče natančno nastaviti navzgor ali navzdol za 7 mm.

MASTERMIND TCU: MasterMind Turbo Control Unit (TCU) je naša vodilna rešitev v svojem razredu, ki vam omogoča nadzor medsebojnega delovanja vas, vašega kolesa, motorja in baterije. Brezhibno povezuje strojno opremo sistema, specializirano aplikacijo in kolesarja. Spremljajte porabo baterije in dostopajte do orodja MicroTune, nameščenega na krmilu, za prilagajanje moči v realnem času.

Sistem motorja/krmilnika Turbo Kenevo Super Light je popolna integracija kolesarskega motorja SL 1.2 in baterije 320 Wh z radikalno naprednim in brezhibno integriranim krmilnikom. Rezultat je ogromna moč, do 32 km/h, ki vas pripelje do vrha vašega najljubšega spusta s samo polovico truda in veliko hitreje, kar zagotavlja še več kakovostne vožnje, po kateri hrepenite, in več kot je bilo prej mogoče.

Okvir
FACT 11m full carbon, 29", full internal cable routing, 148mm spacing, fully sealed cartridge bearings, 170mm rear travel, geo adjust head tube, geo adjust horst pivot
SWAT Dodatki
SWAT CC, integrated tool and chain tool with spare link in steerer tube
Amortizer
Fox Float X2 Factory, Kashima, 230x62.5mm
Verižnik
SL 1.2 spider, 104BCD, w/SRAM 32t X-Sync 2 alloy ring
Gonilka
SRAM Dub carbon crank, S2/S3: 165mm, S4/S5: 170mm
Polnilec
Custom charger, 48V System w/ SL system charger plug
Motor
New Specialized 1.2 SL Custom Rx Trail Tuned Motor
Uporabniški vmesnik
Specialized MasterMind TCU, percentage of remaining charge, 120 possible display configurations, MicroTune assist adjustment, ANT+/Bluetooth®, w/Handlebar remote
Baterija
Specialized SL1-320, fully integrated, 320Wh
Teža
8.5kg (18 lb, 11.8 oz) velikost S4

Sedežna objemka

Alloy, 38.6mm

 

Proizvajalec

Velikost

,

Velikost kolesa

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
Izberite polja, ki naj bodo prikazana. Druga bodo skrita. Povlecite in spustite za preureditev vrstnega reda.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Cena
 • Zaloga
 • Zaloga
 • Dodaj v košarico
 • Opis
 • Content
 • Teža
 • Additional information
Kliknite zunaj, da skrijete vrstico za primerjanje
Primerjaj