-15%

OKVIR SPECIALIZED EPIC WC S-WORKS 2023 satin smoke granite/metallic white silver

5.525,00 

Akcija velja od 18.08.2023 do prodaje zalog.

Epic EVO ima na videz skromnih 20 milimetrov prednjega in 10 milimetrov zadnjega hoda več v primerjavi s svojim bratom Epic. Nova kinematika vzmetenja EVO deluje skupaj s spredaj in zadaj prilagojenim vzmetenjem Rx XC Tune, da zagotovi kar najboljši izkoristek vsakega centimetra hoda, hkrati pa še vedno ohranja vse lastnosti učinkovitega pedaliranja.

Epic EVO še vedno ponuja najzmogljivejšo progresivno geometrijo XC, ki jo je kdajkoli predstavljal Epic. Prav tako je bolj vsestranski kot kdaj koli prej, zahvaljujoč novemu zadnjemu delu, opremljenemu s preklopnimi čipi (Flip-chip), ki omogoča kolesarjem, da prilagodijo kot krmilne cevi (za pol stopinje) in ​​višino osi pogona (za 10mm), da enostavno prilagodijo lastnosti upravljanja Epic EVO. 

Dobavljivost: Na zalogi SKU: IS_731230105 Kategoriji: , Velikost: XLPredvidena dostava: 2-3 dni

Opis

Specialized Epic je eno najbolj ikoničnih koles za “cross country” v našem športu, ki si je prislužilo več medalj in naslovov, kot jih želimo prešteti; vendar z besedo “EVO”, ki je priložena njegovemu imenu, ta dirkalni stroj postane popolnoma drugačno orodje. Tisti, ki izraza EVO ne poznate, morajo preprosto vedeti, da Specialized tako pove, da je vzel klasično zasnovo in razširil zmogljivosti. V primeru Epica to pomeni, da je kolo prejelo daljše vilice in potopno sedežno oporo. Cilj je bil preoblikovati ta XC dirkalnik v lahek trail shredder. Naši preizkuševalci so nekaj časa porabili za najnovejšo različico Epica, vendar EVO obljublja povsem drugačno vožnjo. 

OKVIR
S-Works FACT 12m Carbon, Progressive XC Geometry, Rider-First Engineered™, threaded BB, 12x148mm rear spacing, internal cable routing, 110mm of travel
AMORTIZER
FOX FLOAT DPS Factory, Rx XC Tune, EVOL Air sleeve, Kashima Coat, 3-position adjustment w/ Open Mode Adjustment, 190x40mm
SEDEŽNA OBJEMKA
Specialized Alloy 34.9, Titanium Bolt

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Velikost kolesa

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.