Akcija

ŽENSKE TURNE SMUČI DYNAFIT RADICAL 88

385,00 

Akcija velja od 10.02.2023 do prodaje zalog.

Ženske turne smuči DYNAFIT Radical 88 so nove vsestranske smuči za klasične smučarske ture v vseh pogojih. S širino 88 mm v najožjem srednjem delujejo lahkotno pri vzponu, hkrati pa zagotavlja odlično stabilnost in manevriranje pri spustu.

V primerjavi z modelom unisex je ženska različica nekoliko lažja in mehkejša. Oblika smuči je idealna za vse terene, od trdega, pomrznjenega do mehkejšega snega, vse do vožnje po celem snegu. Popolne bočne stranice ABS zagotavljajo najboljši možni prenos moči na smuči-bodisi na progi ali na turah. Smučka je zelo prizanesljiva s svojim širokim radijem obračanja. Jedro iz lahkega lesa topola in pavlovnije, ojačano s kombinacijo aluminija, steklenih in karbonskih vlaken zagotavlja potrebeno torzijsko odpornost z visoko lastnost blaženja vibracij.

Rocker konstrukcija in stranski lok sta prilagojena vsaki dolžini smuči posebej, kar ohranja efektivno dolžino roba smuči sorazmerno enako pri vsaki velikosti.

V smučko je vgrajena posebna plošča Titanal za montažo touring vezi DYNAFIT Radical, to pa zagotavlja idealno uravnoteženo prožnost smuči.

Radical 88 – Vaša smučka za vsak dan.

SKU: Ni na voljo Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti

leanpay

Informativni izračun LeanPay

36 x 12,35 €
24 x 17,92 €
12 x 34,64 €
6 x 68,09 €
3 x 135,02 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Opis

  • Poplar Core – leseno jedro iz trdnega, a lahkega topolovega lesa z dobrimi sposobnostmi dušenja vibracij in odboja
  • Full ABS Sidewall – bočna stranica po vsej dolžini za maksimalen prenos moči na robnike
  • Carbon Speed Stringers – ojačitev notranje zgradbe s karbonom, ki dosega najboljše razmerje med nizko težo in zmogljivostjo
  • Single Radius – proporcionalen stranski lok glede na posamezno dolžino smuči za povsem uravnoteženo smuko
  • Tip and Tail Rocker  – na sredini je smučka nekoliko upognjena – za razliko od Full Rocker Ski. Učinkovita dolžina roba je tudi tukaj krajša, kar smuči daje visoko okretnost. 

Referenca - dolžina 166 cm:
Teža: 1210g
Stranski lok: 120-87-109mm
Radius: 19m

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

, ,

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.