-14%

WAHOO WFBIKE1 KICKR BIKE

3.000,00 

Akcija velja od 19.09.2022 do prodaje zalog.

KICKR BIKE ponuja inovacije brez primere – integrirane spremembe naklona, prilagodljive prestave in simulacija prestavljanja, da ustvarite najbolj zmogljivo, prilagojeno in realistično izkušnjo treninga v zaprtih prostorih.

Z uporabo KICKR-jeve legendarne tehnologije vztrajnika KICKR BIKE ustvarja neprimerljivo odzivnost in natančnost moči +/- 1%. Spremembe ocen v realnem času se bodo ujemale z vzponi do 20 % in spusti za -15 %, hkrati pa vam bodo omogočile ohranjanje hitrosti in resnično ponovitev občutka vožnje na prostem.

Njegova robustna jeklena in aluminijasta konstrukcija bo zdržala najtežje vožnje – tudi če vaše noge ne.

Aplikacija Wahoo Fitness vas bo vodila skozi enostavno nastavitev petih točk prilagodljivosti na KICKR BIKE. Izbirate lahko med uporabo profesionalnih meritev prileganja kolesa, fotografiranjem za merjenje vašega kolesa ali vnosom telesnih mer, da prilagodite prileganje natančni geometriji vašega kolesa na prostem. KICKR BIKE lahko prilagodite tudi z vašim lastnim krmilom, pedali in sedežem.

Tehnologija navideznega prestavljanja KICKR BIKE-a se lahko programira tako, da se ujema z natančnimi prestavnimi razmerji, številom hitrosti, številom zob kaset in skupinskim naborom vodilnih proizvajalcev – SRAM, Shimano in Campagnolo.

Digitalni zaslon jasno sporoča tako prestavo kot naklon, tako da vedno veste, kje ste v vsaki fazi vožnje. KICKR BIKE se brezhibno integrira z drugimi izdelki Wahoo in se zlahka poveže z vašim kolesarskim računalnikom ELEMNT GPS, pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. Kot vsi pametni trenažerji Wahoo, je KICKR BIKE združljiv z najbolj priljubljenimi aplikacijami za vadbo, kot so SYSTM, Zwift, TrainerRoad in še več!

KICKR BIKE ni le pametno kolo – je vadbeni stroj, ki briše mejo med virtualnostjo in resničnostjo.

Dobavljivost: Na zalogi SKU: IS_WFBIKE1 Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni

leanpay

Informativni izračun LeanPay

48 x 74,64 €
36 x 96,27 €
24 x 139,62 €
12 x 269,89 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Teža: 42 kilogramov
Pogon: jermen
Tip upora: elektromagnetni vztrajnik
Natančnost moči: +/- 1%
Posodobitve brezžične programske opreme: Da, prek aplikacije Wahoo Fitness
Povezljivost: ANT+, FEC, Bluetooth
Združljivost naprav: iOS, Android, PC (Mac in Windows)
Za višino kolesarja: od 152 cm do 193 cm
Največja teža kolesarja: 115 kg
Napajanje: 220 V, 50 Hz, 2,5 A maks
Teža vztrajnika: 5,9 kg
Dolžine gonilke: 165, 167,5, 170, 172,5 in 175 mm
Najvišji simuliran vzpon: 20%
Najvišji simuliran spust: -15%
Največja izhodna moč: 2200 vatov

Dodatne informacije

Proizvajalec