-10%

TORBICA ZA PRVO POMOČ ORTOVOX ROLL DOC shocking orange

35,99 

Akcija velja od 24.11.2021 do 01.12.2021.

Celovit, dobro urejen komplet prve pomoči za večdnevne izlete

ORTOVOX pomeni zaščita. Pravilna oprema je bistvenega pomena tako poleti kot pozimi in lahko v nujnih primerih reši življenja.

S kompaktnim kompletom prve pomoči FIRST AID ROLL DOC ste popolnoma opremljeni na gori: vsebina kompleta je lepo razdeljena na pet predelkov. Od reševalne odeje preko gaznih povojev in obkladkov do škarij ali pincet – v tem kompletu imate vsa pomembna orodja za zagotavljanje prve pomoči.

Ilustracije in napisi zagotavljajo informacije o vsebini vsakega predala in pravilne nasvete za prvo pomoč. Ker v izrednih razmerah ni lahko ohraniti bistre glave. Zato vam dajejo pomembne smernice, ko je to pomembno. V prvem predelu boste našli tudi našo kartico za nujne primere ORTOVOX. To daje osebi prve pomoči osnovne informacije za obveščanje stikov za nujne primere, klice v sili in informacije o ponesrečencu. Alergije, bolezni, kontaktni podatki in osebni podatki so vsi navedeni na kartici za nujne primere. Vgrajena zanka kompleta prve pomoči zagotavlja dobro prileganje. To olajša pripenjanje na pas.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_060O23301SO Kategoriji: , Velikost: LPredvidena dostava: 2-3 dni

Dodatne informacije

Velikost

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: