Akcija

TEKAŠKI ČEVLJI SCOTT SUPERTRAK ULTRA RC ČRNA/RUMENA

115,00 

Akcija velja od 01.01.2020 do prodaje zalog.

Najboljši tekaški čevelj v letu 2018! Spletna revija TRAILRUNNINGReview je kot ena najpomembnejših publikacij za tekače v Španiji prosila svoje bralce, naj glasujejo za najboljše izdelke, ki so jih preizkusili v njihovi reviji skozi vse leto. Od 69 različnih čevljev je Supertrac Ultra RC prišel na prvo mesto. Njegov podplat All Terrain Traction, Schoeller Dynamic zgornji del  in dobro oblazinjenje, so veljali za najboljšo kombinacijo za ultra tekače.

Šifra: IS_2676821040012 Kategorije: , , Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti

Opis

Scottov paradni čevelj za gorski tek za ultra teke, trail, gorske teke odlikuje odličen oprijem, zaščito in udobje. Grobo profiliran podplat omogoča odličen oprijem na vseh podlagah v naravi. Preprečuje zdrs in ohranja energijo. Zadnji del ima zasnovano konstrukcijo, ki omogoča dodatno stabilnost. Zgornji del je zasnovan iz enega dela, sestavlja ga inovativna Schoeller Dynamic tkanina, ki je odporna proti obrabi, diha in nudi izjemno udobje. Podplat je specifičen za trail, ultra tekače in nudi zaščito, padec ( drop)  8mm,pa omogoča dinamiko in ekonomičnost teka. Pri razvoju SUPERTRAC ULTRA RC so sodelovali s športniki, raziskovalnimi laboratoriji in razvojno ekipo.

SCOTT SUPERTRAC ULTRA RC so tekaški copati za ultra, trail, gorske tekače. Oprijem je tista odlika, brez katere gorski tekači ne morejo. Odličen profil podplata ima oprijem v vse smeri, kar pomeni, da podplat ne izgubi stika s še tako zahtevno podlago. Večkrat nagrajeni copati so postali sinonim med gorskimi tekači zaradi Scottovih naprednih tehnologij kot so Aero Foam+, ki je nadvse lahek, material podplata s še boljšim blaženjem in ima nižjo kompresijo kot večina konkurenčnih znamk. eFit je konstrukcija zgornjega dela copata, ki popolnoma zajame, objame večino stopal. eRide pripomore k še stabilnejšem podpatu, kar omogoča še hitrejši korak.

 

  • Za treninge in tekmovanja, daljše razdalje trail, ultra, gorski tek
  • odličen oprijem 
  • Schoeller dinamičen enodelni zgornji del
  • Zaščita KPU
  • eRide Midsole

 

Dodatne informacije

Velikost

,

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: