TEKAŠKI ČEVLJI LA SPORTIVA BUSHIDO II GTX black/neon

175,99 

Klasični model čevlja za gorski tek LA SPORTIVA Bushido II je zdaj opremljen z GORE-TEX tehnologijo nevidnega prileganja, zasnovan za zimsko sezono.

Posvečen svetu dirk skyraces, je izjemno lahek, z visokim oprijemom, agresiven in zasnovan tako, da zagotavlja popolno stabilnost in podporo na vseh vrstah terena.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Bushido II GTX je GORE-TEX nevidna membranska različica klasičnega modela Bushido Mountain Running. Zahvaljujoč konstrukciji STB Control je skelet TPU nameščen bočno na zgornjem delu, da ovije vmesni podplat v medialnem delu in stabilizira čevelj. Ta rešitev omogoča tesno prileganje in večjo splošno stabilnost zaradi sinergije zgornjega dela in vmesnega podplata, pa tudi zmanjšanje teže izdelka, pri čemer se izognemo vstavljanju težkih stabilizatorskih vložkov v osrednji del čevlja.

Dvokomponentni podplat FriXion Red ima različne podporne površine: zaobljena oblika zunanjih ušes, ki se dvigajo bočno, da se dotikajo vmesnega podplata, ustvarja postopen kot podpore s tlemi, hkrati pa ohranja stabilnost tudi v primerih ekstremne torzije stopala. To vam omogoča varen tek tudi na najbolj tehničnem terenu ob prisotnosti korenin, kamnov in vej. Maksimalna opora in tesno prileganje na medialnem delu stopala, svoboda gibanja in udobje na predelu prstov. Rezultat je čevelj, ki v čistem slogu La Sportiva ponuja nove rešitve za zahteve najzahtevnejših tekačev in naznanja pravila igre s konstrukcijo, ki je še nikoli ni bilo v tekaških copatih.

Zgornji del čevlja: zračna mreža, ki diha, ojačitve iz termoplastične folije, medialni skelet iz HF TPU, ki je nanesen na rip-stop panele

Podloga: GORE-TEX nevidno prileganje

Vmesni podplat: Kompresijski sistem EVA pene in sistem za nadzor varnosti

Podplat: Frixion Red

Vožek: Ortholite Ergonomic 4 mm

Dinamični spust (peta-prsti): 6 mm

Teža: 330 g (čevelj)

Velikosti: 38-47,5 vključno s polovičnimi velikostmi

Dodatne informacije

Velikost

, , , , , ,

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.