SMUČI SCOTT PUNISHER

264,00 

Smuči SCOTT Punisher so dovolj  mehke, za izvajanje trikov v parku medtem, ko še vedno dovolj torzijsko trdne, da se lahko držijo na kateri koli progi. Za vse tiste freestyle-rje, ki obožujejo all-mountain ali za tiste, ki udarjajo kickerje in raile se bodo novimi Punisher freestyle smučmi se na vsakem terenu počutite kot doma. Punisher Jib Ski je bil razvit v sodelovanju z ekipnima rajderjema Tomom Wallischem in Laurentom Favreom. Njihovi vložki so vplivali na tehnični razvojni proces in oblikovanje smuči. 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_301181 Kategoriji: , Velikost: 182 cmPredvidena dostava: 2-3 dni

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 11,81 €
18 x 15,49 €
12 x 22,84 €
9 x 30,19 €
6 x 44,90 €
3 x 89,02 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay in ne vsebuje dodatnih stroškov.

Opis

SSCL laminat združuje zgornjo in spodnjo laminatno ploščo s klasično konstrukcijo sendvič stranske stene.  Smuči SSCL imajo posebno kombinacijo pletenic in laminata, ki zagotavljajo najboljšo možno konstrukcijo za predvideno uporabo.

Dvojni radij Tradicionalne smuči imajo fiksni polmer, ki določa dolžino vsakega zavoja. Smuči Scott združujejo dva radija (dvojni radij), da ustvarijo stranski rez ali “obliko” smuči. Z vključitvijo koncepta Dual Radius se smučka lahko obrne, ko želite, da se zavije, rezultat pa je bolj vsestranska smučka, ki ni omejena na eno vrsto smučanja ali teren.

Pro-Tip 300 Scott’s Pro-Tip zagotavlja bolj dosledno prožnost smučanja in predvidljive zavoje. Pro-Tip je na voljo v treh višinah 300 mm (Precision On-Piste), 350 mm (All-Mountain) in 375 mm (Full Freeride). ikona

Tovarniški zaključek Smuči Scott prihajajo neposredno iz tovarne, pripravljene za smučanje s Scottovim tovarniškim zaključkom. Vsaka tovarniško dokončana smučka zapusti tovarno z brušenimi stranskimi robovi pod kotom 89° in osnovnimi robovi, brušenimi med 0,5° in 0,8° za izjemno zmogljivost. Osnova je zaključena z mikro strukturiranim CNC kamnitim brusom, tako da lahko takoj namestite smuči in se podate v hrib!

Namen: Park & Pipe, All-Mountain freeride

Stranski lok: 128-89-115

Radij: 16m

 

 

Dodatne informacije

Velikost

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: