ŽENSKI SMUČARSKI SET DYNAFIT RADICAL 88 W 158 SMUČI+VEZI+KOŽE 158

1.100,00 

Set turnih smuči DYNAFIT RADICAL 88 za ženske vam nudi odlično izbiro za klasično turno smuko in je primeren tako za izkušene turne smučarke, kot začetnice.

Komplet Radical je sestavljen iz Dynafitovih smuči RADICAL 88, vezi Radical in smučarskih kož. DYNAFIT je z prednastavljenimi seti olajšal nakup turno smučarske opreme – smuči, vezi in kož. Skladno z motom “UNPACK AND SKI” v embalaži prejmete smuči z montiranimi vezmi in ustrojenimi kožami.  Pred začetkom vaših smučarskih dogodivščin se mora skladno z navodili proizvajalca nastaviti vezi na dolžino vašega smučarskega čevlja in nastaviti vrednosti izmeta vezi (DIN). 

Ženske turne smuči Radical 88 so bile razvite v skladu z zahtevami turno smučarskih navdušencev, ki potrebujejo vsestranski turno smučarski komplet. S širino 88mm pod čevljem smuči Radical nudijo vsestranko smučko z zmerno težo pri vzponih in nekompromisno stabilnostjo pri spustih. Ženske smuči so nekoliko lažje in imajo mehkejši flex. Oblika smuči je primerna za vse vrste snežnih podlag, od trde podlage, mehkejšega snega, do pršiča, kar naredi smuči Radical 88 švicarski nož med smučmi in primerne za vse vaše smučarske podvige. ABS stranica omogoča optimalen prenos moči na smuči, kar boste občutili tako na urejenih kot neurejenih terenih.

Vezi Radical so preverjene vsestranske turne vezi, ki so jih pri Dynafitu izpopnjevali vrsto let. Združujejo robustnost, udobje in uporabnikom prijazno uporabo. Vezi omogočajo enostavno nastavljanje načina za hojo po strmejših pobočjih, ki ga enostavno regulirate s pomočjo dveh nastavkov na petnem delu, ki jih nastavite s svojimi smučarskimi palicami. Vrednost sproščanja vezi se lahko nastavi lateralno in navpično od 4 do 10 DIN. Za večjo varnost na pomrznjeni podlagi lahko na vezi pripnete turno smučarske srenače.

Smučarske kože Radical so narejene v Švici s Formula POMOCA kvaliteto in ponujajo idealne karekteristike drsenja in oprijema.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_482814126158 Kategorija: Velikost: 158cmPredvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

leanpay

Informativni izračun LeanPay

48 x 27,37 €
36 x 35,30 €
24 x 51,19 €
12 x 98,96 €
6 x 194,55 €
3 x 385,76 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Lastnosti kompleta:

Smuči Dynafit Radical 88 W
Vezi Dynafit Radical
Smučarske kože Formula Pomoca
DIN vrednost vezi: 4-10
Materialsmuči: Topolov les, ABS material in karbonske ojačitve
Teža kompleta: Navedena v velikostni tabeli med slikami izdelka

Priporočljiva dolžina smuči: 10-15cm krajše od telesne višine

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.