ČELADA SCOTT COULOIR MOUNTAIN white

159,89 

SCOTT Couloir Mountain je peresno lahka čelada, ki jo navdihuje freeride. Z uporabo Casidion® v zgornjem delu ohišja lahko SCOTT-ovi inženirji ponudijo eno najnižjih profilnih čelad. Z dodatnimi funkcijami, kot sta pritrditev svetilke in konfiguracija dvojnega oblazinjenja, se Couloir Mountain lahko obnese tako v zimskih kot poletnih razmerah.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Casidion® Technology

Casidion® Technologija

Ta lahka čelada z izjemno nizkim profilom je opremljena z revolucionarnim materialom za zaščito pred udarci Casidion® – preskok v razvoju čelad, saj nam omogoča znatno zmanjšanje teže in povečanje odpornosti čelade, hkrati pa presega standardno EPS peno v smislu absorpcije udarcev – v bistvu je to EPS na steroidih. 
COOLMAX®

COOLMAX®

COOLMAX® je zmogljiva tkanina, ki vključuje učinkovit sistem za uravnavanje vlage na osnovi vlaken. Sistem odvaja znoj stran od telesa in skozi tkanino, kjer lahko hitro izhlapi, kar uporabniku omogoča, da se počuti hladnejše in bolj udobno.
Passive Venting System

Passive Venting System

Ponuja vgrajen sistem za uravnavanje pretoka zraka skozi čelado.
HALO Fit System

HALO Fit System

Sistem HALO Fit zagotavlja enostavno nastavljivost in neprimerljivo udobje. Poiščite popolno višino zadnjega ergonomskega ležišča, medtem ko je čelada na vaši glavi, in nastavite optimalni pritisk s pomočjo čudovito oblikovanega gumba za mikronastavitev. Rezultat: SCOTT-ova najbolj udobna čelada doslej, čelada, ki se prilagaja obliki vaše glave in vam daje občutek varnosti in osredotočenosti na vožnjo.

Namen: Smučanje in alpinizem


Konstrukcija PC In-mold with EPS linerPC bottom wrap


Sistem prileganja Halo Fit System


Lastnosti:

Dvojni standard (smučanje in alpinizem)

Zmogljiva konfiguracija dvojnega oblazinjenja (smučanje in alpinizem)

COOLMAX® Sistem za upravljanje vlage

Pasivni prezračevalni sistem

Pritrditev svetilke


Velikosti S, M, L

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

,

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.