PLAŠČ MAXXIS SHORTY 2.0 27.5X2.40 WT EXO TR 3C MAXX TERRA

59,90 

Maxxis Shorty je plašč, primern za razmočene ali zelo prašne pogoje. Zaradi nekoliko nižjih srednjih čepov je opazno hitrejši ter stabilnejši od starejšega brata Wetscream, vendar še vedno nudi dovolj oprijema na razmočenih površinah. Plašč na katerega prisegajo mnoga imena v DH svetu.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_380950 Kategorije: , , Velikost: 27.5X2.40Predvidena dostava: 2-3 dni

Opis

WT – Wide Trail  pnevmatika zasnovana za  sodobna, širša platišča.

EXO – Izjemno odporen material proti obrabi, dodan na boku pnevmatike. Ta gosto tkana tkanina je prav tako lahka in zelo prilagodljiva, kar zagotavlja, da zmogljivosti pnevmatike ostanejo nespremenjene. 

TR – TUBELESS READY Pnevmatike, ki se jih uporablja brez zračnic imajo številne prednosti kot so: nižji tlak v pnevmatikah, ki omogoča boljši oprijem (več stika s podlago), nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, tesnilna tekočina pa neposredno zapolni manjša predrtja pnevmatike.

3C MaxxTerra  – vmesna konfiguracija zmesi, ki se uporablja v izbranih gorskih pnevmatikah. 3C MaxxTerra je mehkejša in ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo tekalnost in manjši kotalni upor kot 3C MaxxGrip.

Namestitev: spredaj ali zadaj

Dodatne informacije

Velikost

Velikost kolesa

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: