PLAŠČ MAXXIS MINION DHR II 29×2.60 WT EXO TR 3C MAXX TERRA

57,90 

Maxxis Minion DHR II je nova, izboljšana verzija že tako vrhunskega plašča. Z novimi stranskimi čepi zagotavlja neverjeten oprijem v zavojih, oblika sredinskih čepov pa omogoča dobro pospeševanje iz zavoja, lep prehod v nagib, kjer se globoko vkopljejo v podlago pri zaviranju. Maxxis Minion DHR II plašč je odlična izbira za vse agresivne kolesarje.

 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_380828 Kategorije: , , Velikost: 29X2.60Predvidena dostava: 2-3 dni

Opis

WT – Wide Trail  pnevmatika zasnovana za  sodobna, širša platišča.

EXO – Izjemno odporen material proti obrabi, dodan na boku pnevmatike. Ta gosto tkana tkanina je prav tako lahka in zelo prilagodljiva, kar zagotavlja, da zmogljivosti pnevmatike ostanejo nespremenjene. 

TR – TUBELESS READY Pnevmatike, ki se jih uporablja brez zračnic imajo številne prednosti kot so: nižji tlak v pnevmatikah, ki omogoča boljši oprijem (več stika s podlago), nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, tesnilna tekočina pa neposredno zapolni manjša predrtja pnevmatike.

3C MaxxTerra  – vmesna konfiguracija zmesi, ki se uporablja v izbranih gorskih pnevmatikah. 3C MaxxTerra je mehkejša in ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo tekalnost in manjši kotalni upor kot 3C MaxxGrip.

Namen: Trail, Enduro, Downhill

Priporočena uporaba: all trail conditions

Namestitev: zadaj

Dodatne informacije

Velikost

Velikost kolesa

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: