PLAŠČ MAXXIS IKON 29X2.60 WT KEVLAR EXO TR 3C MAXX SPEED

67,90 

Maxxis Ikon plašč je zelo lahek in hiter, ampak vseeno zelo trpežen, kar je pri krosu zelo pomembno. Dobro se obnaša na vseh podlagah in ima zares super oprijem na še tako tehnično zahtevnih spustih in vzponih. Priporočamo jo vsakemu, ki se želi na xc dirkah peljati še hitreje, seveda ne samo na dirkah. 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_380831 Kategorija: Velikost: 29X2.60Predvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

Opis

WT – Wide Trail  pnevmatika zasnovana za  sodobna, širša platišča.

KEVLAR – najskrajnejši del pnevmatike, ki naseda na/v obroč je narejen iz kevlarja, ki pripomore k manjši teži pnevmatike

EXO – Izjemno odporen material proti obrabi, dodan na boku pnevmatike. Ta gosto tkana tkanina je prav tako lahka in zelo prilagodljiva, kar zagotavlja, da zmogljivosti pnevmatike ostanejo nespremenjene. 

TR – TUBELESS READY Pnevmatike, ki se jih uporablja brez zračnic imajo številne prednosti kot so: nižji tlak v pnevmatikah, ki omogoča boljši oprijem (več stika s podlago), nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, tesnilna tekočina pa neposredno zapolni manjša predrtja pnevmatike.

3C MaxxSpeed – Kombinacija dveh zmesi gume, ki sta uporabljeni na zunanji plasti pnevmatike, sta namenjeni predvsem za Cross Country in Enduro. Sta posebej zasnovani za zmanjšanje kotalnega upora in optimizacijo tekalne plasti in oprijema.

Namen: XC, XC race

Priporočena uporaba: All Terrain

Namestitev: spredaj ali zadaj

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Velikost kolesa

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.