PLAŠČ MAXXIS ARDENT RACE 29×2.35 EXO TR 3C MAXX SPEED

68,00 

Ardent Race, Ardentov mlajši brat, je idealen za tehnične XC dirke in dolge vzdržljivostne maratone. S svojim srednje visokim dizajnom dopolnjuje ponudbo med plaščem XC Ikon in Trail Ardent. Osrednji vzorec je posnet za zmanjšanje kotalnega upora, stranski ušesi pa so zasukani in razvrščeni, da se zagotovijo dober oprijem in stabilnost pri zavijanju. 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_380767 Kategorija: Velikost: 29X2.33Predvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

Opis

EXO – Izjemno odporen material proti obrabi, dodan na boku pnevmatike. Ta gosto tkana tkanina je prav tako lahka in zelo prilagodljiva, kar zagotavlja, da zmogljivosti pnevmatike ostanejo nespremenjene. 

TR – TUBELESS READY Pnevmatike, ki se jih uporablja brez zračnic imajo številne prednosti kot so: nižji tlak v pnevmatikah, ki omogoča boljši oprijem (več stika s podlago), nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, tesnilna tekočina pa neposredno zapolni manjša predrtja pnevmatike.

3C MaxxSpeed – Kombinacija dveh zmesi gume, ki sta uporabljeni na zunanji plasti pnevmatike, sta namenjeni predvsem za Cross Country in Enduro. Sta posebej zasnovani za zmanjšanje kotalnega upora in optimizacijo tekalne plasti in oprijema

EXO - zaščita bočnic pnevmatike pred rezanjem ali predrtjem - Tehnologija 3C s tremi spojinami ponuja minimalen kotalni upor in izjemno dolgo življenjsko dobo tekalne plasti

Gostota vlaken 120TPI

Zložljiva postelja iz kevlarja, pripravljena za uporabo brez zračnice

Največji priporočeni tlak 60 PSI / 4,0 bara

Teža 745 g

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Velikost kolesa

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.