Osprey Nahrbtnik Raptor 14 (Black, O/S)

140,00 

.

Dobavljivost: Ni na zalogi. Pokliči za informacije o dobavi. Šifra: FS_10333 Kategorije: , ,

Ni na zalogi. Pokliči za informacije o dobavi.

Opis

Moški kolesarski nahrbtnik Osprey Raptor 14, ponuja idealno velikost za vsakodnevne vožnje. Ima racionalizirano razporeditev notranjosti z dovolj prostora za opremo. Nižji pasovi ob straneh zadržujejo nahrbtnik ob telesu, žep iz raztegljive tkanine pa ponuja dodaten prostor za malenkosti. V prodajnem kompletu Raptor 14 je vključen 2.5 -litrski HydraForm rezervoar.

Lastnosti nahrbtnikov Raptor:

  • LidLock klip za čelado

 

  • Zgornji žep z zadrgo

 

  • Kompresijski trakovi

 

  • Full elastični prsni trak

 

  • Magnetne prsne sponke

 

  • Osrednji prostor z rokavom za orodje, žep z mrežico

 

  • Nastavek za utripajočo luč

 

  • Raztegljivi prednji žep

 

  • Aktivna oblika

 

Tehnologije Osprey:

Hydraform rezervar:

Anatomsko oblikovan hrbtni del, se prilagaja hrbtu uporabnika, zaradi česar je prileganje bolj natančno, stabilno in udobno. Vstavljanje rezervoarja v nahrbtnik je povsem enostavno. Široka odprtina za hitro polnjenje tekočine in Enacpsul (material, ki ne spreminja okusa tekočine), pa zagotavljata mikrobakterijsko zaščito.

Osprey HydraLock:

Sistem HydraLock, drži in stiska rezervoar, ter s tem ustvarja pritisk, kar se odraža v povečanem pretoku tekočine in najmanjšem možnem gibanju tekočine v mehu. Široka odprtina omogoča enostavno vstavljanje v rezervoarja tudi ko je poln tekočine.

Specifične kolesarske funkcije:

Kolesarski nahrbtniki imajo primerno razporejene žepe in edinstven sistem za pritrditev čelade (LidLock), zaradi česar so nahrbtniki Osprey Hydraulcs v celoti pripravljeni za osvajanje terena.

Prileganje in udobje:

Zelo zračne naramnice nahrbtnikov in pas Osprey Bio Strech, omogočajo dobro oporo ob dopuščanju prostega gibanja telesa z njamanjšim stiskanjm. Sistem HydraLock, istočasno zadržuje rezervoar blizu telesa.

Odsevne grafike:

Na ključne dele nahrbtnika so nameščene odsevne grafike, ki povečujejo vidnost v slabih svetlobnih pogojih. Možnost pritrditve utirpajoče lučke, še dodatno poveča vidnost uporabnika.

ZA PRAVILNO IZBIRO NAHRBTNIKA SI POGLEJTE NA:

https://www.ospreyeurope.com/eu_en/pack-sizer/

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

V košarico ste dodali izdelek: