-17%

KOLESARSKI RAČUNALNIK WAHOO ELEMNT ROAM GPS

289,00 

Akcija velja od 30.11.2022 do prodaje zalog.

Kolesarski računalnik Wahoo ELEMNT ROAM je namenjen vsem tistim, ki jim vožnja s kolesom predstavlja avanturo. Računalnik je izjemno zmogljiv in odziven. Za preglednost skrbi velik 2.7 palčni zaslon, baterija nudi  do 17 ur avtonomije. Tako kot ugodnejši BOLT je tudi ROAM razvit s poudarkom na aerodinamiki in skupaj z nosilcem predstavlja enovito celoto.

Kartografija je prednaložena. Vse nastavitve povezane z navigacijo lahko urejate preko enote ali aplikacije na vašem mobilnem telefonu. Enota je zmožna prikazovati opozorila za klice, sms-e in e-pošto.

Dobavljivost: Na zalogi SKU: IS_WFCC4 Kategoriji: , Predvidena dostava: 2-3 dni

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 13,66 €
18 x 17,84 €
12 x 26,21 €
6 x 51,34 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Opis

Paket vsebuje

  • ELEMNT ROAM računalnik
  • Integriran nosilec “Out-front”
  • Nosilec za na krmilo in za na nosilec krmila
ELEMNT ROAM je oblikovan za vse, za katere je vsaka vožnja nova avantura. Z izjemno zmogljivo pametno navigacijo združeno z barvitim in trpežnim 2.7 palčnim  ekranom vzbuja željo po raziskovanju prav v vsakem kolesarju.
 
Nastavitev s pomočjo aplikacije

Brezplačna aplikacija ELEMNT je spremljevalec, ki uporablja intuitiven vmesnik vašega pametnega telefona, prilagaja vaše nastavitve, konfigurira vadbene strani in poveže ELEMNT ROAM s svojimi priljubljenim aplikacijami za kolesarjenje in brezžičnim senzorjem.

Računalnik je združljiv z vsemi senzorji, ki delujejo preko ANT+ ali Bluetooth protokola.

  • 2 leti garancije
  • enostavna uporaba brez osebnega računalnika-povezava s telefonom!

Dodatne informacije

Proizvajalec