KOLESARSKI ČEVLJI SPECIALIZED TORCH 3.0 CESTNI ZELENA

199,90 

Od samega začetka oblikovalskega postopka čevljev Torch 3.0 je bil naš cilj, da ustvarimo učinkovite čevlje, ki bodo imeli številne funkcije najboljših čevljev. Izziv je bil kako narediti to ob znosni ceni.

Zato smo na zgornjem delu uporabili tri strateško postavljene materiale – TPU in mrežo na prednjem delu in sintetično usnje na zadnjem delu. S tem so čevlji bolj udobni in dajejo večje udobje na prednjem delu. Toga šalica pete pa medtem dobro drži peto in zato bo šlo največje možno število vatov v učinkovito premikanje naprej. Prefinjen zgornji del je združen z našim legendarnim karbonskim podplatom FACT, kar še dodatno zagotavlja učinovit prenos moči. Nazadnje pa smo čevljem Torch 3.0 namenili dva vrtljiva gumba Boa® S2-SV, zato je zapiranje consko in natančno, pravo za celodnevno udobje.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_610182245 Kategorije: , , Velikost: 45Predvidena dostava: 2-3 dni

Opis

  • Ergonomsko oblikovna in znanstveno testirana podplat in vložek Body Geometry spodbujata močno poganjanje, povečata učinkovitost ter zmanjšata možnost poškodbe, saj optimizirata poravnavo kolka, kolena in stopala.
  • Podplat in torzijska opora iz karbona FACT™ je za izjemen prenos moči tog v smeri vožnje: Indeks togosti 8.5
  • Vrtljiv gumb Boa® S2-SV za mikro nastavitev zategnjenosti čevlja med vožnjo, sistem pa ima za povrh še doživljenjsko garancijo Boa®.
  • Mreža, TPU in sintetično usnje so uporabljeni na specifičnih delih zgornje polovice čevljev, zato so udobni in se dobro prilegajo, za superioren ubčutek pa so materiali termično lepljeni.
  • Standardna oblika (fit) za celodnevno oporo ter udobje.
  • Za ploščice s 3 vijaki, čevlji so združljivi z vsemi vodilnimi proizvajalci čevljev.
  • Približna teža: 248g (1/2 para, velikost 42)

Dodatne informacije

Velikost

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: