Akcija

JAKNA DYNAFIT TLT LIGHT INSULATION magnet

170,00 

Akcija velja od 31.12.2021 do 31.01.2022.

Sintetična puhovka z videzom puha: Jakna TLT Light Insulation za moške je vsestranski, lahek izolacijski kos za smučarske in gorske ture. Iskanje superlahke izolacijske jakne je torej končano. Lahka izolacija TLT je ena najlažjih na trgu s 300 grami.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti
Prikaži košarico

Opis

Ta izolacijska jakna je minimalna, je majhna in precej topla, zahvaljujoč kombinaciji sintetičnega Dynafilla na sprednji strani in Clo izolacije na zadnji strani. Sintetična izolacija Dynafill je podobna strukturi puha in nudi toplino in pakiranje ter videz in občutek puha, hkrati pa je bolj odporna na vlago. To pomeni, da vas ogreje v neugodnih vremenskih razmerah. Izolacija Clo Vivo, uporabljena na hrbtni strani, je ena izmed najbolj zračnih izolacij na trgu in je zato popolnoma primerna za gorske ture.

Perforacije v izolaciji omogočajo odlično kroženje zraka in omogočajo uhajanje vodne pare med naporno telesno aktivnostjo. V mirovanju izolacija tesni zrak in vas ohranja prijetno toplo. Tkanina DYNASHELL™ Ultralight je odporna na veter in vodo. Elastika na manšetah in robu zagotavlja fantastično prileganje, ki objame telo in preprečuje uhajanje toplote. TLT Light Insulation Jacket – Vaš lahek izolativni sloj za vse leto.

Kroj: Athletic Fit - slim fit
Gender

Teža: 299 g

Sestava:

DYNASHELL ULTRA LIGHT COATED MINIRIPSTOP 28 (100% Polyamide)
JERSEY BISTRETCH 155 (71% Polyamide 29% Elastane)
NYLON 20d PLAIN DOWNPROOF DYNABOSS 38 BS (100% Polyamide)
DYNAYLON 10 DENIER MICRO 26 BS (100% Polyamide)
DYNAFIT PERFORMING INSULATION 60, POLYESTER WARM FILLING

Dodatne informacije

Velikost

,

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.