-22%

GORSKO KOLO PIVOT SWITCHBLADE PRO XT 29 treeline green

6.499,00 

Akcija velja od 21.07.2022 do prodaje zalog.

Novo poglavje v Pivotovi zgodbi začenja novi model Switchblade, saj ima kolo več hoda, neprekosljivo vsestranskost in progresivno geometrijo. Svojo moč izžareva na enduraških spustih, pri vseh hitrostih, ob tem pa prinaša še eleganco, ki jo rabite za silovite naskoke na tehnične vzpone.

Kolo se ponaša z mojstrsko oblikovanim vzmetenjem dw-link, sedaj z novo postavitvijo posameznih elementov. Kolesar bo lahko zato učinkovitost vzmetenja nastavil kot še nikoli prej. Z njim se boste podili po “flow” linijah kolesarskih parkov in po surovih zakotnih poteh, ob tem pa bo kolo blestelo na vsakem terenu in samo še povečalo vaše zmogljivosti.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_59536 Kategoriji: , Velikost: LPredvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

Opis

PROGRESIVEN DW-LINK™
Nova razporeditev z vertikalno postavljenim amortizerjem nadaljuje tradicijo najboljše učinkovitosti v svojem razredu, kolo je namreč še bolj zmogljivo in prilagodljivo kot prej. Na zadnjem delu ponuja 142 mm hoda in bolj agresivno krivuljo hoda, novi Switchblade bo tako dal občutek boljše povezanosti in večjo oporo v srednjem delu hoda – zato boste lahko vozili močneje z večjim nadzorom nad skrajnim delom hoda; videli boste, da ima kolo za največje udarce vedno še nekaj rezerve. Pivot tesno sodeluje s Foxom in tako so za ta model razvili povsem novo notranjost amortizerja DXP2 in kolesu dali občutek amortizerja z jekleno vzmetjo. Dejansko lahko amortizer z jekleno vzmetjo tudi namestite na kolo, saj je po zaslugi krivulje hoda prilagojen tudi za takšno izbiro. Širok spodnji člen izboljšuje togost na najbolj pomembnem delu, zato boste ostali v svoji liniji tudi na nepredvidenem terenu. Kot vedno je vzmetenje dw-link super učinkovito z vidika poganjanja in tudi dolgi dnevi na kolesu bodo vedno zabavni. Ker lahko na kolo namestite tudi velik bidon boste šli na marsikatero vožnjo brez nahrbtnika.

NENAVADNO VSESTRANSKI
Switchblade je bil že v preteklosti pred svojim časom, novi Switchblade pa samo še premika meje vsestranske uporabe. Vozite ga lahko za 29-palčnimi ali 27,5+ obročniki, izberete lahko celo kombinacijo 29″/27,5″. Po zaslugi ploščice boste lahko spreminjali geometrijo po lastnem okusu ter jo prilagodili svojim nastavitvam in željam. Z vsemi temi prilagoditvami bo Switchblade resnično blestel na vsakem terenu.

ForkFox Factory 36 29", 44mm offset, GRIP2 - 160mm
HeadsetPivot Precision Sealed Cartridge
Rear ShockFox Factory FLOAT X 142 mm
Rims/WheelsDT Swiss XM1700 w/ DT Swiss 350 hub & 36t Star Ratchet 30mm - 29" 
TiresMaxxis Minion DHF 29" x 2.5" WT, TR, 3C, EXO+, MAXXTERRA Maxxis Minion DHRII 29" x 2.4" WT, TR, 3C, EXO+, MAXXTERRA
CranksetRace Face Æffect R 32t
Rear DerailleurShimano XTR M9100 SGS 12-Speed
Rear CogsShimano XT M8100 10-51t
ShiftersShimano XT M8100 ISPEC EV 12-Speed
HandlebarsPhoenix Team Low Rise Carbon, 800mm (XL)
Brakes
Shimano XT M8120 4-piston; CenterLock 203/180mm

Stem

Phoenix Team Enduro/Trail

PedalsN/A
SaddlePhoenix WTB Pro High Tail Trail (XS, SM), Phoenix WTB Pro Vigo (MD-XL)
Seat PostFox Factory Transfer 125mm (XS), 150mm (SM), 175mm (MD-XL)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Velikost kolesa

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.