-17%

ČELADA SPECIALIZED GAMBIT oak green

299,00 

Akcija velja od 02.08.2022 do prodaje zalog.

Ponovno definirajte svoje območje udobja. Za izdelavo full face čelade s certifikatom DH s prezračevanjem in prileganjem klasične čelade je Specialized-ova razvojna ekipa pri ustvarjanju Gambita ubrala popolnoma integriran pristop. Vsaka komponenta je bila zasnovana z uporabo celovitega pristopa, kar je povzročilo resnično prebojno zmogljivost, kjer Gambit prinaša več kot le vsoto svojih delov.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_602221014 Kategorija: Velikost: LPredvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 13,92 €
12 x 26,90 €
6 x 52,88 €
3 x 104,86 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Opis

Združuje lahko lupino iz karbona, strukturno specifično podlago iz polikarbonata in pet optimiziranih kosov pene z ciljno gostoto (patentiran) za zmanjšano težo, optimizirano prileganje in povečano prezračevanje. ASTM DH (1952) certificiran.

Nastavite natančnejše, personalizirano prileganje zahvaljujoč Gambitovemu nastavljivemu integriranemu sistemu prileganja, ki se prilagaja različnim oblikam glave

Prilagoditev okcipitalnega podnožja omogoča nastavitev kota čelade, da zagotovite, da vaša čelada in očala ostaneta popolnoma usklajena.

4-stopenjske nastavljive blazinice za lica zagotavljajo prefinjenost prileganja za katero koli obliko glave.

Integriran fiksni vizir s funkcijo ločevanja zagotavlja široko vidno polje

Povprečna teža: 640 gramov (srednja).

Povečan pretok zraka in izboljšano prezračevanje sistema SBC Integrated Fit odpravlja pretirano oblazinjenje 

MIPS SL z ekskluzivno perforirano podlago integrira tehnologijo MIPS v oblazinjenje čelade in zmanjša zadrževanje vlage, hkrati pa poveča zračnost.

Computational Fluid Dynamic zasnova integrira največji volumen notranjega kanaliziranja za optimalen pretok zraka skozi čelado. 4D hlajenje obrvi zagotavlja režo med čelado in čelom, pri čemer vleče zračni tok v notranje zračne kanale pri vsaki hitrosti.

ANGi senzor

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.