Akcija

ČELADA SPECIALIZED AMBUSH COMP MIPS white mountains

134,90 

Akcija velja od 02.08.2022 do prodaje zalog.

Ko uživate na dobri enoslednici, je zadnja stvar na katero morate misliti je to, ali vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Ker je za trail vožnjo “full-face” čelade malce preveč, je SPECIALIZED ustvaril čelado Ambush, ki je izredno lahka, zagotavlja povečano pokritosti glave, ima predpripravo za namestitev sistema ANGi in je opremljena z MIPS tehnologijo.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti
Prikaži košarico

Opis

SPECIALIZED je združil moči z raziskovalci MIPS in skupaj so ustvarili tehnologijo MIPS SL—novo, ultra lahko in superiorno urobno verzijo sistema MIPS, ki je na voljo ekskluzivno pri čeladah Specialized. Tehnologija MIPS SL pomeni, da je MIPS integriran v samo podlogo čelade. Minimalističen sistem pritrditve MIPS SL zagotavlja 10 do 15 milimetrov rotacije v vse smeri in ponuja enako zaščito možganov kot druge verzije MIPS, hkrati pa prinaša tudi novo stopnjo udobja in prihranek pri teži.

Če govorimo o zaščiti je treba povedati, da ima čelada Ambush opazno povečano zaščito, peno Energy Optimized Multi-Density EPS, ki učinkovito obladuje silo od udarcev ter z aramidom ojačano lupino, ki zagotavlja dodatno čvrstost struktue. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavljanje med vožnjo. Čelada Ambush ima tudi sistem hlajenja 4th Dimension z masivnimi zračniki in izhodnimi odprtinami, zato vam ni treba skrbeti, da bi se pregreli – tudi nv najbolj vročih dneh.

Čelada ponuja tudi mikro nastavljiv vizir, katerega položaj se hitro prilagodi, hkrati pa ponuja dovolj prostora za “goggle”. Z vsemi temi lastnostmi je čelada Ambush daleč pred konkurenco.

  • Ob nakupu dobite doživljenjsko članarino za aplikacijo Specialized Ride.
  • Opremljena s sistemom MIPS SL.
  • Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
  • Sistem 4th Dimension za optimalno zračenje.
  • Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
  • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
  • Predpriprava senzor padcev ANGI.
  • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

Dodatne informacije

Velikost

,

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.