ČELADA SPECIALIZED AMBUSH COMP ANGI

129,90 

Ko letite navzdol po dobri stezici je zadnja stvar, na katero morate skrbeti če vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Hkrati pa se med trail kolesarjenjem tudi nočete ukvarjate s “full-face” čelado. Zato smo ustvarili čelado Ambush s sistemom ANGi, saj je to najlažja in najbolj zračna čelada z dodatno zaščitno površino na tržišču.

 

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_602194333 Kategorije: , , Velikost: MBarva: RDEČAPredvidena dostava: 2-3 dni

Opis

Naš novi senzor padcev ANGi daje vam in vašim bližjim mirne misli—združen z našo aplikacijo za iOS ali Android bo senzor zaznal padec in poslal tekstovno sporočilo izbranim kontaktom v vašem telefonu. Prav tako se lahko sinhronizira z našo aplikacijo in aplikacijo STRAVA® ter zagotavlja sledenje aktivnosti na podlagi GPS signala.

Z raziskovalci MIPS smo združili moči in naredili MIPS SL—novo, ultra lahko in superiorno urobno verzijo sistema MIPS, ki je na voljo ekskluzivno na čeladah Specialized. S tehnologijo MIPS SL smo pravzaprav integrirali tehnologijo MIPS v samo podlogo čelade. Minimalističen sistem pritrditve MIPS SL zagotavlja 10 do 15 milimetrov rotacije v vse smeri in ponuja enako zaščito možganov kot druge verzije MIPS, hkrati pa prinaša tudi novo stopnjo udobja in prihranek pri teži.

Če govorimo o zaščiti je treba povedati, da ima čelada Ambush opazno povečano zaščito, peno Energy Optimized Multi-Density EPS, ki učinkovito obladuje silo od udarcev ter z aramidom ojačan skelet, ki zagotavlja dodatno struktuo peni. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 še vedno zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavljanje med vožnjo. Čelada Ambush ima tudi sistem hlajenja 4th Dimension z masivnimi zračniki in izhodnimi odprtinami, zato vam ni treba skrbeti, da bi se pregreli – tudi na najbolj vroče dni.

Dodali smo še mikro nastavljiv vizir, katerega položaj se hitro prilagodi, hkrati pa ponuja dovolj prostora za “goggle”. Z vsemi temi lastnostmi je čelada Ambush daleč pred konkurenco.

  • Integriran senzor padcev ANGi.
  • Ob nakupu dobite doživljenjsko članarino za aplikacijo Specialized Ride.
  • Opremljena s sistemom MIPS.
  • Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
  • Sistem 4th Dimension za optimalno zračenje.
  • Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
  • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
  • Opremljena s sistemom MIPS.
  • Integriran senzor padcev ANGI.
  • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

Dodatne informacije

Barva

Velikost

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: