ČELADA SPECIALIZED AMBUSH ANGI MIPS S BELA

189,90 

Ko letite navzdol po dobri stezici je zadnja stvar, na katero morate skrbeti če vas bo čelada zaščitila v primeru padca. Hkrati pa se med trail kolesarjenjem tudi nočete ukvarjate s “full-face” čelado. Zato smo ustvarili čelado Ambust s sistemom ANGi, saj je to najlažja in najbolj zračna čelada z dodatno zaščitno površino na tržišču.

Naš novi senzor padcev ANGi daje vam in vašim bližjim mirne misli—združen z našo aplikacijo za iOS ali Android bo senzor zaznal padec in poslal tekstovno sporočilo izbranim kontaktom v vašem telefonu. Prav tako se lahko sinhronizira z našo aplikacijo in aplikacijo STRAVA® ter zagotavlja sledenje aktivnosti na podlagi GPS signala.

Z raziskovalci MIPS smo združili moči in naredili MIPS SL—novo, ultra lahko in superiorno urobno verzijo sistema MIPS, ki je na voljo ekskluzivno na čeladah Specialized. S tehnologijo MIPS SL smo pravzaprav integrirali tehnologijo MIPS v samo podlogo čelade. Minimalističen sistem pritrditve MIPS SL zagotavlja 10 do 15 milimetrov rotacije v vse smeri in ponuja enako zaščito možganov kot druge verzije MIPS, hkrati pa prinaša tudi novo stopnjo udobja in prihranek pri teži.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_602191322 Kategorije: , , Velikost: SPredvidena dostava: 2-3 dni

Opis

Če govorimo o zaščiti je treba povedati, da ima čelada Ambush opazno povečano zaščito, peno Energy Optimized Multi-Density EPS, ki učinkovito obladuje silo od udarcev ter z aramidom ojačan skelet, ki zagotavlja dodatno struktuo peni. Kljub dodatni zaščiti se s svojim nizkim profilom ter v celoti integriranim sistemom prilagoditve Mindset 360 še vedno zelo udobno prilega glavi. S petimi stopnjami nastavitve višine je ta sistem z vidika nastavljivosti brez primere, integriran vrtljiv gumb pa omogoča nastavljanje med vožnjo. Čelada Ambush ima tudi sistem hlajenja 4th Dimension z masivnimi zračniki in izhodnimi odprtinami, zato vam ni treba skrbeti, da bi se pregreli – tudi na najbolj vroče dni.

Dodali smo še mikro nastavljiv vizir, katerega položaj se hitro prilagodi, hkrati pa ponuja dovolj prostora za “goggle”. Z vsemi temi lastnostmi je čelada Ambush daleč pred konkurenco.

 

 • ntegriran senzor padcev ANGi.
 • Ob nakupu dobite doživljenjsko članarino za aplikacijo Specialized Ride.
 • Novi MIPS SL je najlažji in najbolj zračen zaščitni sistem MIPS do danes in je ekskluzivno na voljo na čeladah Specialized.
 • Mikro nastavljiv vizir dopušča širok razpon položajev ter hitro in varno nastavitev na terenu, prav tako pa tudi priročen prostor za shranjevanje očal.
 • Razgreto glavo hladi sistem 4th Dimension z masivnimi zračnimi odprtinami, notranjimi kanali ter poravnanimi odprtinami za izhod zraka.
 • Nizko profilna školjka "in-mold" z gladko zunanjo površino.
 • Večja pokritost za dodatno zaščito in vzdržljivost.
 • Lahke, hitro sušeče blazinice s posebno obliko Gutter Action Brow , ki vodi znoj stran od oči.
 • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
 • Opremljena s sistemom MIPS.
 • Integriran senzor padcev ANGI.
 • Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.

 

Dodatne informacije

Velikost

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.
V košarico ste dodali izdelek: