Akcija

ČELADA SPECIALIZED ALIGN II MIPS black/black reflective

50,00 

Akcija velja od 03.10.2023 do prodaje zalog.

Čista estetika, udobno prileganje in ugodna cena – to je tisto, kar je skupno čeladi SPECIALIZED Align II. Ima večsmerni sistem zaščite pred udarci MIPS – patentirana tehnologija, namenjena ublažitvi rotacijskih sil, ki se prenašajo na možgane med določenimi scenariji udarca pod kotom.

Poleg tega je Align II postala edina čelada v svojem cenovnem razredu, ki si je na neodvisnem testiranju na priznanem politehničnem inštitutu Virginia prislužila najvišjo oceno pet zvezdic.

SKU: Ni na voljo Kategoriji: , Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti

Opis

Čelada Align II si je prislužila najvišjo oceno Virginia Tech® Helmet Rating™ s 5 zvezdicami mednarodno priznanega Politehničnega inštituta Virginia in State University.

Sistem MIPS je sloj z nizkim trenjem, ki omogoča drsno gibanje od 10 do 15 mm v vse smeri. Študije kažejo, da to zmanjša nekatere rotacijske sile, ki se prenašajo na možgane med udarci pod kotom.

Preprosto nastavljiv sistem prileganja Headset SX je zasnovan za enostavno in natančno prileganje za širok razpon različnih velikosti glave.

Dodajte še mikro nastavljivo številčnico za nastavljivost sproti in zagotovili boste enostavno, varno in natančno prileganje.

4th Dimension Cooling System optimizira prezračevanje.

In-mold lupina izboljša moč in zmanjša težo.

Odsevne nalepke za večjo vidnost pri šibki svetlobi.

Velikosti:

  • S/M (52-56cm)
  • M/L (56-60cm)
  • XL (59-62cm)

 

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Proizvajalec

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.