ČELADA POC Kortal Race MIPS M/L ORANŽNA

250,00 

ČELADA POC Kortal Race MIPS je popolna zaščita za trail in enduro kolesajenje, s podaljšano zaščito zadnjega dela glave in nudi odlično prileganje s kolesarskimi očali. Z razširjenimi zaščitnimi območji in odličnim prezračevanjem boste našli varnost in udobje, kjer koli se odločite za vožnjo in ne glede na to, kako močno pritiskate pedala.

MIPS varnostnim sistem pomeni, da je notranja školjka čelade gibljiva in ob morebitnem padcu zmanjša rotacijske sile na možgane, ter tako ob padcu prepreči najhujše poškodbe.

Čelada je certificirana za uporabo z e-kolesi in ustreza nizozemskemu standardu NTA8776, ki čelade preizkuša pri večjih udarnih hitrostih kot pri običajni uporabi koles. Trenutno je to edini standard za čelade za e-kolesa. V primeru trka se bo patentirani vizir odlepil od čelade in pomagal zaščititi pred poškodbami vratu.

Nastavljiv vizir čelade se dvigne dovolj visoko, da DH očala z oči umakneš na čelado, medtem ko jih ne uporabljaš.

NFS ID – v čelado shranite svoje ključne zdravstvene informacije in stike za nujne primere, da bodo lahko, ob morebitnem padcu, prvi na mestu nesreče takoj dobili informacije, ki jih potrebujejo.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_7325549964228 Predvidena dostava: 2-3 dni

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 11,19 €
18 x 14,67 €
12 x 21,63 €
9 x 28,59 €
6 x 42,52 €
3 x 84,30 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay in ne vsebuje dodatnih stroškov.

  • Popolna trail in enduro zaščita glave
  • E-bike standard zaščite
  • Patentiran vizir, ki se ob padcu loči od čelade
  • NFC ID