ČELADA BLUEGRASS LEGIT petrol blue/black

166,90 

Nova polnoobrazna (full face) čelada Bluegrass Legit je izjemna čelada z dizajnom, ki izvira iz dirkanja. Številne funkcije, ki so uporabne in priljubljene pri dirkanju, so združene v modelu. Prilagodljiv vizir je povezan z varnostno sprostitvijo, da se prepreči zvijanje vratu pri udarcu iz katerega koli kota.

Dobavljivost: Na zalogi Šifra: IS_BGG11M0BL Kategorija: Velikost: MPredvidena dostava: 2-3 dni
Prikaži košarico

Opis

Konstrukcija je neposredno navdihnjena z dirkanjem –  zunanja lupina iz steklenih vlaken se povezuje z več udarno notranjo EPS lupino, kar ustvarja lahko, a zelo vzdržljivo zaščito. Visokokakovostni materiali se ujemajo z inteligentnim dizajnom, s čimer presega vsak varnostni certifikat.

Toda tu nista poudarjena le dizajn in kakovost, enako velja za varnost in funkcionalnost. Sluh na primer ni popačen in ni negativnih vplivov na ravnotežje, saj ima posebne odprtine za sluh. Sinergija dveh velikih izpušnih lukenj in notranjih zračnikov zagotavlja osvežujoč občutek tako pri nizki kot pri visoki hitrosti. Kot lahko vidite, je dostojno prezračevanje pomemben del njegove zasnove. Njegov zračni ščitnik za brado s tremi širokimi prezračevalnimi odprtinami poskrbi za enostavno zračenje in vam omogoča enostavno dihanje, tudi če dosežete mejo zmogljivosti.

Nenazadnje je z Bluegrass Legit povezano celo udobje. Zaradi natančno izpopolnjenega notranjega oblikovanja se prilega vsaki obliki in velikosti glave. Inteligentna zasnova služi tudi vzdrževanju. Odstranljiva in pralna mehka podloga podaljša življenjsko dobo čelade na splošno. Bluegrass Legit je cenovno ugodna, a jo po kakovosti močno presega.

Velikosti:

  • S 54-56 cm
  • M 56-58 cm
  • L 58-60 cm
  • XL 60-62 cm

Teža: ~1200 g (size L / XL)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.