Akcija

ČELADA BELL SUPER 3R MIPS matte orange/black

225,00 

Akcija velja od 02.05.2022 do prodaje zalog.

BELL Super 3R MIPS

Z razlogom se imenuje all-mountain čelada. Super 3R se s snemljivim ščitnikom za brado prilagodi vsaki situaciji na poti – od dolgih, strmih vzponov do popolnih in varnih spustov.

SKU: Ni na voljo Kategoriji: , Predvidena dostava: 2-3 dni
Počisti

leanpay

Informativni izračun LeanPay

24 x 10,64 €
18 x 13,89 €
12 x 20,41 €
6 x 39,97 €
Prikazan je informativni izračun mesečnih obrokov preko ponudnika LeanPay v katere je vključen tudi strošek ocene tveganja.

Opis

Sistem MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) je zasnovan tako, da v primeru udarca notranjost čelade rotira in s tem upočasni in ublaži količino energije na glavo oziroma jo usmeri stran od nje, s čimer se zmanjša verjetnost poškodbe glave.

Overbrow Ventilation™ sistem regulira temperaturo v čeladi tako, da omogoča vstop hladnega zraka skozi odprtine zaradi česar zrak v notranjosti čelade kroži in izpodriva topel zrak proti izstopnim luknjam.  

Float Fit je nov sistem pritrjevanja, ki omogoča enostavno pritrjevanje in prilaganje čelade. Upravlja se ga s pomočjo gumiranega mehanizma pritrjevanja.

GoggleGuide™, je prilagodljiv sistem, ki omogoča uporabo tako klasičnih kot ostalih DH očal in deluje z nameščenim vizirjem ali brez. Enostavna, učinkovita in »kul«.

S snemljivim Integrated Breakaway Camera Mount nosilcem lahko na čelado varno in enostavno pritrdite vašo GoPro kamero in to brez uporabe lepilnega ali vezic.

Fusion In-Mold Polycarbonate Shell je sistem, ki so ga razvili pri Bellu in povezuje zunanji del čelade z notranjim EPS delom, s čimer je čelada še trdnejša.

Hitro sušeče pene X-Static® so prepletene s pravimi srebrnimi vlakni in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav, bakterij in gliv.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Velikost

,

Za informacije o velikosti pokličite na +386 (0)2 82 31 689.